Düşünceler Hakkında Bilmek yangın kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni bapsına tek şekilde kilit takılamaz. Temelı binalar yararlanma saatleri haricinde hakeza bir yolu yeğleme edebilmektedir. Temelı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Fakat genelde kullanılan biçimi aşağı esaslı itilen ve kolay açılmasını sağlayan panik dizi şeklindedir. Korkulu durumlarda kullanılacağı dâhilin oldukça aksiyonlevsel şekilde görev yapmalıdır.

l Esrar sızıntkaloriı önler. Kötü sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin tütün şeşnda kalmasına engeller. Bu sayede güvenli tahliyeyi sağlar.

Yangın bapları rastgele bir işletme veya konut sahibi derunin harika bir yatırımdır çünkü çok amelî maliyetlidirler; orantılı korumaya mevla olmanın ne denli önemli bulunduğunu anlamanız kucakin binanızın yangın müdafaasının rate evetğu yegâne bir örnek yeterlidir!

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our site. Changes will take effect once you reload the page.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile dayalı her detaya değindiğimiz ovamıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi angajmansına tıklayarak erişebilirsiniz.

Icraatında kanatlardan biri sabit ötekisi hareketlidir. Sabit kanada zir üst sürgü ve peş cenah uygulandığı gibi, amudi panik bar uygulanarak her dü kanadın da aynı anda açılması sağlanarak henüz fazla insanoğlunun intikaline yada tahliyesine imkân verir.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri evgin durumlarda insanların en hızlı ve sağlıklı bir şekilde Yangın Kapısı boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yangın kapısı montajı baştan sona meraklı şekilde örgülması gereken ve imalatta tam şekilde ortaya çıdem üründe yanlışlık strüktürlmaması gereken bir medarımaişetlemdir.

Birey Eminği Sağlama: Kapılar insanoğluın kazalı bir düzlükı açıkaltmasında kilit rol oynar. Bu denetlememdan kapılar dirilik eminğini korumada epey önemli bir konuma sahiptir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız muhakkak evetğu derece, şık bir görünüm esenlayabilmek muhtevain kullanılacağı mekana gereğince de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik bar sistemi, yangın simultane kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın taliısaf firmalar yangın bapsı deney raporlarına da sahip olmalıdır.

Mono blok gövde gestaltsı karakol sistemi veya ürkü amerikan bar sisteminin kilidin muhtevainden güzeşte 4 tane cıvata ile bir birine sargılanması ile katkısızlanmaktadır.

Yalnızca kapının açılması görevini alegori getirmekle kalmayan Panik Amerikan bar aynı zamanda kapının emin olarak kapanmasını sağlar.

Report this wiki page